Yoga Docentenopleiding

Ben jezelf!

Er zijn al zoveel anderen

Loesje

 

 

 

 

 

 

Met zoveel dankbaarheid en inspiratie mag ik de opleiding tot yogadocent(e) begeleiden. Inmiddels hebben zeer gemotiveerde deelnemers ervaring opgedaan met lesgeven en heeft het yoga docentenschap hen ook in een persoonlijk proces gezet.

 

Ervaringen van deelnemers aan de Yoga Docenten Opleiding:

 

Myrthe:

Wat een cadeautje om bij Hellen de opleiding voor yoga docente te hebben mogen ervaren. Wat deze opleiding onderscheidt van alle andere opleidingen is dat ik heb mogen ervaren dat ik mijn eigen yoga talenten heb mogen ontwikkelen. Er was niet één manier die de juiste was. Het vertrouwen, het warme gevoel dat Hellen je geeft is puur en onvoorwaardelijk. Hellen geeft je alle ruimte die je nodig hebt om jouw eigen yoga style te ervaren en vanuit daar les te geven. Yoga heeft mij weer laten voelen dat ik thuis ben bij mezelf, dat ik kan vertrouwen op mijn eigen gevoel en heeft me weer opnieuw leren leven. Yoga is leven en dit gun ik iedereen.

 

Heidi:

Uiteindelijk de knoop doorgehakt om aan deze opleiding te durven beginnen en mijn diepe onzekerheid een stukje te overwinnen ! En ik kan met recht zeggen dat ik dit voor geen goud had willen missen ...wat ben ik dankbaar voor de lessen, het proces wat ik mocht doormaken in een fantastische groep en vertrouwde omgeving! Dit is een kado voor jezelf en ik voel me bevoorrecht deze lessen te hebben mogen ontvangen van Hellen! De weg die ik mocht bewandelen, mocht leren mezelf te zijn was een intens leerzaam proces! Het liefdevolle gevoel wat Yoga mij brengt is wat ik zo graag wil doorgeven! Dank en liefs van Heidi.

 

Yvette:

Mijn beleving van de opleiding is dat je een kans krijgt om in een veilige, warme omgeving je intenties waar je in wilt groeien waar te kunnen maken. Hellen geeft je alle vrijheid om te ZIJN en geeft meer zelfinzicht dan menig boek zou kunnen. Dit alles via haar liefde voor yoga en de mens.

 

Eefje:

Tijdens de opleiding geeft Hellen je alle vrijheid om jezelf te leren ontwikkelen als persoon, maar ook hoe jij voor een groep wilt staan. Ze begeleidt je vol liefde, aandacht, passie en vooral zonder oordeel. Hellen heeft mijn ogen en hart geopend door mij te laten inzien dat je yoga alleen maar kan teachen op je eigen manier. Dankbaar dat ik jou als teacher en inspirator mag hebben! 

 

Petra:

Al vele jaren kom ik graag bij de Zonnewijzer voor yogalessen. Daar ik meer diepgang in yoga zocht en yoga meer in mijn leven aanwezig wil laten zijn ben ik gestart met de Yoga Docenten Opleiding bij Hellen. De sfeer binnen de opleiding is ontspannen, aandachtig, creatief en liefdevol. Door de opleiding ben ik meer in contact met mezelf en mijn lichaam gekomen. Tevens is er ruimte om op eigen wijze te ontdekken welke manier van lesgeven bij je past. Voor mij mag Yoga heel divers zijn: fysieke uitdagingen, ontspanning maar bovenal leuk en plezierig. Mijn wens is om yoga te delen, om mensen te kunnen begeleiden door middel van in- en ontspanningsoefeningen waardoor ze na een uur met aandacht voor zichzelf zich vrijer, blijer en energieker voelen.

 

Denise:

De Yoga Docentenopleiding bij de Zonnewijzer zonder studieboeken leert mij om meer en meer contact te maken met mijn innerlijke zelf, mijn diepere zijn, met de Bron. Dat is dan ook wat me zoveel brengt in deze vorm van yoga opleiding. In eenzelfde lijn maakt mijn persoonlijke ontwikkeling een enorme groei door, als een soort transformatie. Vertrouwen in en op mijn eigen ‘wijsheid’ én gevoel geeft mij juist daardoor tijdens het lesgeven zo´n overweldigend, energiek en blij gevoel. Ik noem het daarom ook: thuiskomen bij mezelf.

 

Margot:

In mijn leven ben ik nog nooit iemand tegen gekomen die zo zuiver en liefdevol is als jij BENT Hellen! Dankbaar heb ik genoten van alle lessen die ik van jou heb mogen ontvangen, die mij in een enorme transformatie hebben gebracht. Bij jou was ik de eerste die een scholing kreeg om yoga lessen te gaan geven in mijn vorm van ZIJN.  Wauw, echt de beste zet die ik ooit gemaakt heb.

Eerst was ik best onzeker of ik het allemaal wel kon en jij begeleidde mij in het les geven. Daardoor kreeg ik inzichten in mijzelf en in wat mij zo uniek maakt!  Nu geef ik les op de manier die bij mij past en geef ik Margot yoga! Wat ben ik toch dankbaar en weetje, ik heb het leukste werk wat er maar bestaat…. het gaat vanzelf omdat ik kan ZIJN!

Hellen door jouw ziende oog weet ik dat jij het vermogen hebt om de talenten van de cursisten te zien en ze hierin te stimuleren datgene neer te zetten wat bij ze past. Wat geweldig dat er steeds meer docenten bij jou komen, daar zullen ze echt geen spijt van krijgen.

 

 

 

© De Zonnewijzer

© M–Sphere Webdesign