Yoga Docentenopleiding

Ben jezelf!

Er zijn al zoveel anderen

Loesje

 

 

 

 

 

 

Met zoveel dankbaarheid en inspiratie mag ik de opleiding tot yogadocent(e) begeleiden. Inmiddels hebben zeer gemotiveerde deelnemers ervaring opgedaan met lesgeven en heeft het yoga docentenschap hen ook in een persoonlijk proces gezet.

De opleiding voor dit jaar zit vol.

 

Inschrijving voor het nieuwe opleidingsjaar 2019-2020 is geopend.

 

Ervaringen van deelnemers aan de Yoga Docenten Opleiding vind je hieronder:

 

Margot:

In mijn leven ben ik nog nooit iemand tegen gekomen die zo zuiver en liefdevol is als jij BENT Hellen! Dankbaar heb ik genoten van alle lessen die ik van jou heb mogen ontvangen, die mij in een enorme transformatie hebben gebracht. Bij jou was ik de eerste die een scholing kreeg om yoga lessen te gaan geven in mijn vorm van ZIJN.  Wauw, echt de beste zet die ik ooit gemaakt heb.

Eerst was ik best onzeker of ik het allemaal wel kon en jij begeleidde mij in het les geven. Daardoor kreeg ik inzichten in mijzelf en in wat mij zo uniek maakt!  Nu geef ik les op de manier die bij mij past en geef ik Margot yoga! Wat ben ik toch dankbaar en weetje, ik heb het leukste werk wat er maar bestaat…. het gaat vanzelf omdat ik kan ZIJN!

Hellen door jouw ziende oog weet ik dat jij het vermogen hebt om de talenten van de cursisten te zien en ze hierin te stimuleren datgene neer te zetten wat bij ze past. Wat geweldig dat er steeds meer docenten bij jou komen, daar zullen ze echt geen spijt van krijgen.

 

Petra:

Al vele jaren kom ik graag bij de Zonnewijzer voor yogalessen. Daar ik meer diepgang in yoga zocht en yoga meer in mijn leven aanwezig wil laten zijn ben ik gestart met de Yoga Docenten Opleiding bij Hellen. De sfeer binnen de opleiding is ontspannen, aandachtig, creatief en liefdevol. Door de opleiding ben ik meer in contact met mezelf en mijn lichaam gekomen. Tevens is er ruimte om op eigen wijze te ontdekken welke manier van lesgeven bij je past. Voor mij mag Yoga heel divers zijn: fysieke uitdagingen, ontspanning maar bovenal leuk en plezierig. Mijn wens is om yoga te delen, om mensen te kunnen begeleiden door middel van in- en ontspanningsoefeningen waardoor ze na een uur met aandacht voor zichzelf zich vrijer, blijer en energieker voelen.

 

Denise:

De Yoga Docentenopleiding bij de Zonnewijzer zonder studieboeken leert mij om meer en meer contact te maken met mijn innerlijke zelf, mijn diepere zijn, met de Bron. Dat is dan ook wat me zoveel brengt in deze vorm van yoga opleiding. In eenzelfde lijn maakt mijn persoonlijke ontwikkeling een enorme groei door, als een soort transformatie. Vertrouwen in en op mijn eigen ‘wijsheid’ én gevoel geeft mij juist daardoor tijdens het lesgeven zo´n overweldigend, energiek en blij gevoel. Ik noem het daarom ook: thuiskomen bij mezelf.

 

 

 

© De Zonnewijzer

© M–Sphere Webdesign