Voedingscoach Eefje

Voedingscoach

 

De Zonnewijzer

Lang heb ik gezocht om mijn kennis als voedingsdeskundige in praktijk uit te voeren. Er is tegenwoordig zoveel te vinden over “gezonde voeding” en de ene keer is het goed voor je en een week later opeens niet meer…

Zelf vond ik het in het begin erg lastig om mijn eigen weg hierin te vinden, want wat is nou wel en niet goed voor mij?

Er zijn talloze diëten tegenwoordig die helaas vaak maar tijdelijk helpen. Hoe komt het toch dat we steeds blijven jojo–en of dat het gewoonweg niet lukt?

 

Het is tijd om terug te komen bij ons hart en ons hoofd te laten voor wat het is. Ons hoofd kletst de hele dag door. Zoveel dat het stemmetje in ons hart geen tijd meer heeft om aan bod te komen. Hierdoor gaan we maar mee met alle hypes en drukte, zonder dat we door hebben wat nu écht goed voor ons is, of wat we graag willen bereiken.

Dit vind ik ontzettend jammer. In mijn praktijk nodig ik jou uit, om terug te komen bij jezelf en dan voornamelijk op het gebied van voeding. We gaan kijken naar je eetpatroon en hoe dit jouw leefpatroon beïnvloed, maar ook opzoek naar bijvoorbeeld de oorzaken van je eet–/dieetproblemen en hoe we dit kunnen aanpakken. Ik hoop je, door middel van coaching, bewuster te laten worden van wat voeding, op een positieve en negatieve manier, met je lijf kan doen en wat voor een invloed dit op jou als persoon heeft.

 

Tarieven

 

Kennismakingsgesprek

10 - 15 minuten

Gratis

Intake gesprek

60 minuten € 60,-
(Vervolg) Consulten 60 minuten € 45,-

* Mijn consulten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Wil je meer weten over mijn praktijk of lijkt het je leuk om op een kennismakingsgesprek te komen? Neem dan een kijkje op www.coachingmeteefje.nl

of stuur een mailtje naar: contact@coachingmeteefje.nl of bel naar: +31(0)6402044448

 

Wie weet tot snel!

 

Liefs,

 

Eefje

 

 

© De Zonnewijzer

© M–Sphere Webdesign