Persoonlijke Coaching met Eefje

Eefje van Geffen-Timmermans

 

Tegenwoordig rennen we onszelf voorbij. We rennen de hele dag. Zelfs in onze slaap rennen we door. We zijn gaan geloven dat aan het einde van deze marathon het geluk op ons staat te wachten. Dat, wanneer we de finish behaald hebben, alles beter, leuker en mooier gaat zijn… In de tussentijd krijgen we last van vervelende kwaaltjes, worden we ziek, krijgen we te maken met depressies of een burn–out. We zijn vaak bang om een patroon te doorbreken of weten simpel weg niet hoe we uit dit patroon kunnen komen.

 

Het is tijd om terug te komen bij ons hart en ons hoofd te laten voor wat het is. Ons hoofd kletst de hele dag door. Zoveel dat het stemmetje in ons hart geen tijd meer heeft om aan bod te komen. Hierdoor gaan we maar mee met alle hypes en drukte, zonder dat we door hebben wat nu echt goed voor ons is of wat we graag willen bereiken.

 

In mijn praktijk nodig ik jou uit om terug te komen bij jezelf. Tijdens een coachingstraject ga ik samen met jou werken aan de bewustwording van deze patronen, welke invloed deze hebben en hoe we deze patronen kunnen doorbreken door o.a. mindfulness. Ik hoop je, door middel van coaching, bewuster te laten worden, zodat je weer dichterbij jezelf komt. 

 

Tarieven

 

Kennismakingsgesprek

10 - 15 minuten

Gratis

Intake gesprek

60 minuten € 50,-
(Vervolg) Consulten 60 minuten € 45,-

* Mijn consulten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

Wil je meer weten over mijn praktijk of lijkt het je leuk om op een kennismakingsgesprek te komen? Neem dan een kijkje op www.coachingmeteefje.nl

of stuur een mailtje naar: contact@coachingmeteefje.nl of bel naar: +31(0)6402044448

 

Wie weet tot snel!

 

Liefs,

 

Eefje