Eefje van Geffen - Timmermans
Eefje van Geffen-Timmermans

 

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Limburg en woon nu in Drunen. Als jonge ervaringsdeskundige wil ik vooral jongeren en jongvolwassenen bewust maken van de 24/7 maatschappij waarin we leven.

Ik wil ze laten inzien dat; wanneer je meer gaat vertrouwen en geloven in je eigen kracht, de onzichtbare lat minder hoog legt voor jezelf, leert te luisteren naar je eigen lichaam, je veel meer jezelf kunt gaan zijn.

 

Graag wil ik jou helpen bewust te worden van hoe om te gaan met de maatschappij waarin we ons nu bevinden. Het is tijd om terug te komen bij jouw hart en je hoofd te laten voor wat het is. Ons hoofd kletst de hele dag door. Zoveel dat het stemmetje in ons hart geen tijd meer heeft om aan bod te komen. Hierdoor gaan we maar mee met alle hypes en drukte, zonder dat we door hebben wat nu echt goed voor ons is of wat we graag willen bereiken.

 

Op dinsdagavond van 19.15 tot 20.15 uur, donderdagavond van 19.15 tot 20.15 uur en op donderdagavond van 20.45 tot 21.45 uur geef ik yogalessen voor (jong-)volwassenen.

Daarnaast geef ik de basistrainingen meditatie in de Zonnewijzer. Voor data zie kopje Meditatie.

Tenslotte kun je ook bij mij terecht voor individuele coachingsgesprekken.

 

Nieuwsgierig? Bel of mail me maar, dan vertel ik je er meer over!

Je kunt Eefje bereiken per mail contact@coachingmeteefje.nl of per telefoon 06-402044448

© De Zonnewijzer

© M–Sphere Webdesign