Eefje van Geffen - Timmermans
Eefje van Geffen-Timmermans

 

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Limburg en woon nu in Drunen. Als jonge ervaringsdeskundige wil ik vooral jongeren en jongvolwassenen bewust maken van de 24/7 maatschappij waarin we leven.

Ik wil ze laten inzien dat; wanneer je meer gaat vertrouwen en geloven in je eigen kracht, de onzichtbare lat minder hoog legt voor jezelf, leert te luisteren naar je eigen lichaam, je veel meer jezelf kunt gaan zijn.

 

Graag wil ik jou helpen bewust te worden van hoe om te gaan met de maatschappij waarin we ons nu bevinden. Het is tijd om terug te komen bij jouw hart en je hoofd te laten voor wat het is. Ons hoofd kletst de hele dag door. Zoveel dat het stemmetje in ons hart geen tijd meer heeft om aan bod te komen. Hierdoor gaan we maar mee met alle hypes en drukte, zonder dat we door hebben wat nu echt goed voor ons is of wat we graag willen bereiken.

 

Je kunt bij mij terecht voor:

 

1:1 Coaching
Tijdens deze coaching begeleid ik jou 1:1 om meer in jouw eigen kracht te komen staan en inzichten te krijgen in je leefstijl en je mindset. Zie Coaching met Eefje voor meer info.

 

Inspiratie en inzicht sessie
Loop je vast in een bepaald proces of heb jij een belangrijke levensvraag? Wil jij meer uit jezelf halen maar weet je niet hoe? Dan is deze losse inspiratie en inzicht sessie wellicht iets voor jou. Tijdens deze sessie kun jij jouw vraag of vragen stellen waar je misschien al tijden mee zit en kan ik eventuele klachten verlichten. Ik stem af op wat op het moment van de sessie voor jou belangrijk is en krijg antwoorden aangereikt die ik aan je door mag geven. Zie Coaching met Eefje voor meer info.

 

Basistraining meditatie

Na de zomervakantie van 2019 start ik met het verzorgen van de basistraining meditatie in de Zonnewijzer. Meer informatie vindt je onder meditatie in het hoofdmenu.

 

Yogalessen

Op dinsdagavond van 19.15 tot 20.15 uur, donderdagavond van 19.15 tot 20.15 uur en op donderdagavond van 20.45 tot 21.45 uur geef ik yogalessen voor (jong-)volwassenen.

 

Nieuwsgierig? Bel of mail me maar, dan vertel ik je er meer over!

Je kunt Eefje bereiken per mail contact@coachingmeteefje.nl of per telefoon 06-402044448

© De Zonnewijzer

© M–Sphere Webdesign