Eefje van Geffen - Timmermans
Eefje van Geffen-Timmermans

 

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Limburg en woon nu in Drunen. Als jonge ervaringsdeskundige wil ik vooral jongeren en jongvolwassenen bewust maken van de 24/7 maatschappij waarin we leven.

Ik wil ze laten inzien dat; wanneer je meer gaat vertrouwen en geloven in je eigen kracht, de onzichtbare lat minder hoog legt voor jezelf, leert te luisteren naar je eigen lichaam, je veel meer jezelf kunt gaan zijn.

 

Tijdens mijn afstuderen in 2014 heb ik een grote stap terug moeten doen door medische klachten. Omdat ik niet gelijk kon doorstuderen, ben ik een thuisstudie gaan volgen en heb mijn diploma behaald als voedingsdeskundige.

 

Voeding bepaald een groot deel van ons leven. Of het nu voeding is op het gebied van etenswaar, of emoties die ons voeden (negatieve gedachtes). Het heeft altijd een grote invloed op ons als persoon. Ik wil door mijn eigen ervaring laten zien dat; wanneer je bewust word van je eet- en leefstijl, er nieuwe deuren voor je open gaan. Deuren waarvan we niet weten dat ze bestaan of voor ons zijn weg gelegd. Dat we niet constant hoeven mee te doen met die 24/7 maatschappij waarin we leven, want we zijn daardoor niet meer of minder waard. Ik wil vooral jongeren en jong volwassenen laten zien, dat we mogen zijn wie we zijn en ons niet anders hoeven voor te doen. Het is oké als je een mindere dag hebt, of zin hebt in een pizza en als toetje een stuk chocola! Het is tijd om uit ons hoofd te komen en dichter bij ons hart te zijn, onze intuïtie te leren volgen om te zijn wie we zijn.

 

NIEUW: vanaf maart start ik op dinsdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur yogalessen voor jongeren

en op donderdagavond yogalessen voor (jong-)volwassenen van 19.15 tot 20.15 uur en van 20.45 tot 21.45 uur.

Nieuwsgierig? Bel of mail me maar, dan vertel ik je er meer over!

 

Je kunt Eefje bereiken per mail contact@coachingmeteefje.nl of per telefoon 06-402044448

© De Zonnewijzer

© M–Sphere Webdesign