Agenda

Zaterdag 6 juni: klankenreis met Noëlle van den Broek

 

Een klankenreis is tijd speciaal voor jou! Je hoeft even helemaal niets, je mag even alle gedachtes loslaten. Liggend op een matje met Noëlle mee reizen op de klanken van de instrumenten die ze gebruikt zoals klankschalen, koshi's, ‘kikkers’, rainsticks, belletjes en nog veel meer.
Geluid is klank en klank is trilling. Die trillingen hebben hun uitwerking op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het kan een ontspannen werking hebben op lichaam en geest. JIJ bent van harte welkom!

In verband met de richtlijnen van de overheid is de Zonnewijzer tot 1 september gesloten voor groepen. Daarom kan deze klankenreis niet doorgaan. Zodra een nieuwe datum bekend is zal deze op de agenda terug te vinden zijn.

 

Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur

Kosten: 15 euro

Informatie en aanmelding: mail Noëlle naar destillekrachtdrunen@hotmail.com of bel/ sms op 06-47808576

 

 

Zaterdag 8 juni: start basis meditatie training met Eefje van Geffen-Timmermans

 

In de basistraining meditatie leer je bewust te worden van wat je voelt! Vaak wordt er gedacht dat je tijdens het mediteren gedachtes en emoties wegstopt of ergens in een andere "ruimte" zweeft. Dat is dus niet zo! Je neemt eigenlijk gewoon waar wat er is en wat je voelt wanneer je afstand neemt van de drukte van je dag.  

Meditatie kan je heel erg helpen om je bewust te worden van je kwebbelaar: je kent hem vast wel, dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent of waardoor je vaak veel beren op de weg ziet.

 

Wat kun je verwachten tijdens deze basis meditatie training?

  • Je maakt kennis met de verschillende vormen van meditatie: zitmeditatie, loopmeditatie, ligmeditatie en staand mediteren
  • Je kunt je bewust worden van je kwebbelaar
  • Je leert te focussen op je ademhaling
  • Hoe kun je meer in je eigen kracht komen te staan door vooral meer aandacht te geven aan jezelf?
  • Maak kennis met de wet van aantrekkingskracht
  • Welke angsten, oordelen of negatieve gedachtes zorgen ervoor dat jij niet 100% in je eigen kracht staat?

  In verband met de richtlijnen van de overheid is de Zonnewijzer tot 1 september gesloten voor groepen. Daarom kan deze meditatietraining niet doorgaan. Zodra een nieuwe datum bekend is zal deze op de agenda terug te vinden zijn.

   

  Data: maandagavonden 8 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juni en 6 juli

  Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur

  Kosten: 75 euro

  Voor Informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Eefje van Geffen-Timmermans. Mail met.eefje@gmail.com of bel 06-40204448.

 

© De Zonnewijzer

© M–Sphere Webdesign